محققان معتقدند با افزایش مصرف افزودنی‌های شیمیایی نیاز به استفاده از افزودنی‌های طبیعی بیشتر می‌شود.


پزشکان دانشگاه واشنگتن دریافتند مصرف دارچین می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های ناشی از باکتری‌های بیماری‌زا کمک کننده باشد.
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا هر سال از هر 6 آمریکایی یک نفر به مسمومیت غذایی مبتلا می‌شود که از این 48 میلیون مورد، 128 هزار نفر روانه بیمارستان شده و تعداد 3000 تن جان خود را از دست می‌دهند.

محققان معتقدند استفاده از روغن دارچین در صنایع غذایی می تواند همچون یک آنتی باکتریال طبیعی کاربرد داشته باشد. «لینا شنگ» یکی از محققان این مطالعه اظهار داشت: در بررسی انجام شده مشاهده کردیم یک گونه از باکتری E.Coli نوعی سم به نام «شیگا» را تولید می‌کند که استفاده از روغن دارچین قابلیت از بین بردن آن را دارد.

به گفته «لینا شنگ»، مقدار ناچیزی از این روغن هم مفید خواهد بود به گونه‌ای که 10 قطره از آن در یک لیتر آب می تواند تمامی باکتری‌های مرتبط را طی 24 ساعت از بین ببرد. محققان معتقدند با افزایش مصرف افزودنی‌های شیمیایی نیاز به استفاده از افزودنی‌های طبیعی بیشتر می‌شود و لازم است ترکیب‌های طبیعی برای کنترل باکتری‌های مسمومیت زا مورد استفاده قرار گیرد.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : ایسنا

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه