افرادی که همراه با غذای خود ماست می خورند تغذیه سالم تری داشته و کمتر به خوردن دسرها و تنقلات ناسالم روی می آورند.


مطالعات جدید نشان می‌دهند مصرف 4 تا 5 واحد ماست در هفته سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می‌شود.

پژوهشگران انگلیسی با بررسی رژیم غذایی 4000 نفر در مدت 11 سال، دریافتند افرادی که در رژیم غذایی خود ماست زیادی مصرف کرده بودند، 24 درصد کمتر از سایرین به دیابت نوع 2 مبتلا شدند. بر اساس این مطالعه این افراد در رژیم غذایی خود در هفته 4 تا 5 واحد ماست کم چرب مصرف کرده بودند.

محققان معتقدند در واقع یکی از اثرات مثبت ماست در کاهش خطر دیابت این است که افرادی که همراه با غذای خود ماست می خورند تغذیه سالم تری داشته و کمتر به خوردن دسرها و تنقلات ناسالم روی می آورند. بر اساس تحقیقات جایگزین کردن یک وعده ماست بجای یک وعده چیپس یا تنقلات ناسالم دیگر می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 47 درصد کاهش دهد.

یکی دیگر از اثرات مفید ماست در کاهش خطر دیابت خاصیت تخمیری آن و دارا بودن پروبیوتیک ها است که در مقابله با دیابت موثرند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ

لبنیات غنی شده بخوریم یا نه؟
لبنیات کم چرب بهتر است یا پرچرب؟
اثر شگفت انگیز این لبنیات در لاغری!!
لبنیات برای چه كسانی ضرر دارد؟
لبنیات در برنامه غذایی کودکان
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه