اپی كاتچین نوعی فلاونوئید است كه در شكلات تلخ به فراوانی یافت می‌شود.


تحقیقات انجام شده در دانشگاه كالیفرنیا نشان داد مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دو پس از مصرف كاكائوی غنی از «اپی كاتچین» به مدت سه ماه،‌ تا حد زیادی بهبود پیدا كردند. «اپی كاتچین» نوعی فلاونوئید است كه در شكلات تلخ به فراوانی یافت می‌شود.

بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار‌ی‌ها و اختلالاتی را در قلب و عضلات اسكلتی خود تجربه می‌كنند كه منجر به كاهش توانایی و ظرفیت عملكردی آنها می‌شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشكل در راه رفتن حتی در مسافت‌های كوتاه هستند.

محققان در این بررسی ها دریافتند پس از سه ماه مصرف شكلات تلخ و نوشیدنی شکلات حاوی اپی كاتچین شرایط این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا می کند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ

مطالب پیشنهادی:
شکلات بخورید و لاغر بمانید
شکلات تلخ بخورید!!
شکلات = قلب سالم
بشنوید از فواید بسیار شکلات سیاه
شکلات خورها بخوانند
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه